Buton

Buton

Termeni si conditii

Protectia consumatorilor-ANPC

Copyright 2023  SMC-Auto

Site web creat în programul Webwave

Termeni si conditii

 

 

1. Dreptul de autor a CSII asupra informatiilor publicate pe site

2. Produsele si serviciile oferite de CSII pe site-ul SMC Auto, politica de preturi

3. Plata produselor

4. Livrarea produselor

5. Garantia produselor

6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

8. Politica de confidentialitate

9. Dispozitii finale

 

        Site-ul www.smc-auto.eu, numit in continuare SMC Auto, este proprietatea firmei Cerbu Sorin Intreprindere Individuala, numita in continuare CSII, C.I.F. RO27724943,nr. inregistrare F38/1314/2010,adresa sediu social:str.Serafimesti,nr.10, Babeni,jud.Valcea,cod postal 245100,tel.0740312381.

       Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.Ne rezervam dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

       Garantam utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul SMC Auto si nu ii conferim dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor firmei noastre fara acordul prealabil scris al acesteia.

       Dreptul de a crea o legatura web - link - catre SMC Auto este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru CSII sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

       1. Dreptul de autor a CSII asupra informatiilor publicate pe site 

       Intregul continut al site-ului SMC Auto - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea CSII si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul CSII a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului SMC Auto numai in limitele metionate in prezentul document.

      2. Produsele si serviciile oferite de CSII pe site-ul SMC Auto, politica de preturi 

       CSII isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Piesele auto noi comercializate prin intermediul SMC Auto  se vand in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare.Piesele auto second-hand var vor avea mentiunea "second-hand" pentru a nu fi confundate cu piesele auto noi  Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv CSII isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.  Preturile sunt actualizate periodic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari CSII in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari CSII. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

          CSII nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia CSII de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).        Continutul SMC Auto (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si din informatiile reprezentantilor producatorilor. Din acest motiv, CSII nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul SMC Auto. CSII si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.      

         3. Plata produselor 

        Plata produselor comandate de pe site-ul SMC Auto se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre CSII la adresa de e-mail office@smc-auto.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul CSII. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.CSII isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

         4. Livrarea produselor 

        Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin Posta Romana sau Fan Courier.

        TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 48 de ore si 21 zile lucratoare.CSII isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor ,prin contactarea clientilor.

       Costurile de livrare sunt:

     - 20 RON prin Posta Romana coletarie;

     - 25 RON prin Posta Romana Prioripost;

     - 35 RON prin Fan Courier.

        Tarifele sunt valabile pentru orice localitate din Romania.

         Daca livrarea se face prin Fan Courier,in cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

        Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.  CSII isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de CSII care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de CSII fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de CSII de la acest client.             

         5. Garantia produselor

         CSII ofera certificate de garantie pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si cu produsele comandate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.         

        6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

        Clientul poate denunta unilateral contractul cu CSII fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile lucratoare (cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.

         Astfel, produsele cumparate din SMC Auto pot fi returnate conform legii, in 14 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.

         Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic (la numarul 0740312381) sau pe email (office@smc-auto.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

         Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, neuzat, zgariat etc, in ambalajul original, cu accesoriile aferente. ATENTIE - produsele returnate trebuie reambalate. De ex.: cutiile cu produse trebuie puse in alte cutii mai mari, astfel incat ambalajul initial sa fie in stare perfecta. In caz contrar, daca produsele nu sunt ambalate corespunzator, ele pot fi reexpediate clientului.

          De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri . Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

           Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

           Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie.

          CSII va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

          Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat. Comenzile care au fost ridicate de la sediul CSII sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

       7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare 

        Site-ul SMC Auto este gazduit de serverele unei terte firme. CSII nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. CSII nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului SMC Auto.CSII  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul SMC Auto. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.    

      8. Politica de confidentialitate 

      CSII garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre CSII pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor. Diverse oferte speciale, promotii, etc. cor fi trimise numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre CSII nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@smc-auto.ro, sau prin posta la adresa: str. Serafimesti,nr.10,Babeni,jud.Valcea. CSII se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

        Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul SMC Auto sunt transmise pe cale electronica, CSII nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, CSII va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.  Informatiile furnizate catre CSII sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului CSII, etc), conform legilor in vigoare. CSII    nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.   CSII certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):1. dreptul de a cere CSII sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;2. dreptul de a cere CSII sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;3. dreptul de a cere CSII sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;4. dreptul de a cere CSII sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.  Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@smc-auto.ro sau prin posta, la adresa:str.Serafimesti,nr.10,Babeni, jud.Valcea. CSII foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. CSII nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de SMC Auto in scopul precizat in prezentul document.         

       9. Dispozitii finale 

       Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe SMC Auto si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului SMC Auto, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

  1. ro
  2. en

SMC-

 Auto

           0740312381